Homepage - Video - Bili smo na High Tone koncertu u KSETu , i bilo je vrlo dobro :) Ipak, moglo je i bolje s obzirom da je riječ o vrhunskom bendu, jednom od najboljih. Cijeli nastup je bio nekako previše isprogramiran i kao da nije bilo mjesta bilo kakvoj improvizaciji što je uvijek dobrodošlo kod “živih” nastupa. Trebali su “nabaviti” vokal posebno za ovu turneju, nekog “ljutog gažera" :) koji bi otpjevao/odemsijao sve pjesme, jer vokali sa matrica nisu baš neki đir kad je već kompletni bend u điru. Čekirajte video ;)
Video - Bili smo na High Tone koncertu u KSETu , i bilo je vrlo dobro :) Ipak, moglo je i bolje s obzirom da je riječ o vrhunskom bendu, jednom od najboljih. Cijeli nastup je bio nekako previše isprogramiran i kao da nije bilo mjesta bilo kakvoj improvizaciji što je uvijek dobrodošlo kod “živih” nastupa. Trebali su “nabaviti” vokal posebno za ovu turneju, nekog “ljutog gažera" :) koji bi otpjevao/odemsijao sve pjesme, jer vokali sa matrica nisu baš neki đir kad je već kompletni bend u điru. Čekirajte video ;)

Video – Bili smo na High Tone koncertu u KSETu , i bilo je vrlo dobro :) Ipak, moglo je i bolje s obzirom da je riječ o vrhunskom bendu, jednom od najboljih. Cijeli nastup je bio nekako previše isprogramiran i kao da nije bilo mjesta bilo kakvoj improvizaciji što je uvijek dobrodošlo kod “živih” nastupa. Trebali su “nabaviti” vokal posebno za ovu turneju, nekog “ljutog gažera” :) koji bi otpjevao/odemsijao sve pjesme, jer vokali sa matrica nisu baš neki đir kad je već kompletni bend u điru. Čekirajte video ;)

Uncategorized

Bili smo na High Tone koncertu u KSETu , i bilo je vrlo dobro 🙂 Ipak, moglo je i bolje s obzirom da je riječ o vrhunskom bendu, jednom od najboljih. Cijeli nastup je bio nekako previše isprogramiran i kao da nije bilo mjesta bilo kakvoj improvizaciji što je uvijek dobrodošlo kod “živih” nastupa. Trebali su “nabaviti” vokal posebno za ovu turneju, nekog “ljutog gažera” 🙂 koji bi otpjevao/odemsijao sve pjesme, jer vokali sa matrica nisu baš neki đir kad je već kompletni bend u điru. Čekirajte video 😉

Share the psybreaks
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Post a Comment