Homepage - Video - Hit dana - Hit of the day! Sourone - Dust [Zenon Records.2015] Sourone dolazi iz Poljske, a mjuzu koju uglavnom čine dugačke desetominutne brije, objavljuje na Zenonu i Glitchy.Tonic.Records. Uvjetno rečeno, zvuk se može opisati kao psytech ili psyprog, ali je riječ o kompleksnijoj i vrlo plesnoj mješavini sa dosta glitcha, organike i hrpom psihodelije. “Dust” traka sa ovogodišnjeg odličnog EP-a “Exit Pattern”, je stvarno odlična i dobro opisuje novu definiciju zvuka na Pistolero partijima, a ZMAYO ju je odvrtio dvaput prošli petak :)
Video - Hit dana - Hit of the day! Sourone - Dust [Zenon Records.2015] Sourone dolazi iz Poljske, a mjuzu koju uglavnom čine dugačke desetominutne brije, objavljuje na Zenonu i Glitchy.Tonic.Records. Uvjetno rečeno, zvuk se može opisati kao psytech ili psyprog, ali je riječ o kompleksnijoj i vrlo plesnoj mješavini sa dosta glitcha, organike i hrpom psihodelije. “Dust” traka sa ovogodišnjeg odličnog EP-a “Exit Pattern”, je stvarno odlična i dobro opisuje novu definiciju zvuka na Pistolero partijima, a ZMAYO ju je odvrtio dvaput prošli petak :)

Video – Hit dana – Hit of the day! Sourone – Dust [Zenon Records.2015] Sourone dolazi iz Poljske, a mjuzu koju uglavnom čine dugačke desetominutne brije, objavljuje na Zenonu i Glitchy.Tonic.Records. Uvjetno rečeno, zvuk se može opisati kao psytech ili psyprog, ali je riječ o kompleksnijoj i vrlo plesnoj mješavini sa dosta glitcha, organike i hrpom psihodelije. “Dust” traka sa ovogodišnjeg odličnog EP-a “Exit Pattern”, je stvarno odlična i dobro opisuje novu definiciju zvuka na Pistolero partijima, a ZMAYO ju je odvrtio dvaput prošli petak :)

Uncategorized

Hit dana – Hit of the day!

Sourone – Dust [Zenon Records.2015]

Sourone dolazi iz Poljske, a mjuzu koju uglavnom čine dugačke desetominutne brije, objavljuje na Zenonu i Glitchy.Tonic.Records. Uvjetno rečeno, zvuk se može opisati kao psytech ili psyprog, ali je riječ o kompleksnijoj i vrlo plesnoj mješavini sa dosta glitcha, organike i hrpom psihodelije. “Dust” traka sa ovogodišnjeg odličnog EP-a “Exit Pattern”, je stvarno odlična i dobro opisuje novu definiciju zvuka na Pistolero partijima, a ZMAYO ju je odvrtio dvaput prošli petak 🙂

Share the psybreaks
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Post a Comment